itulau_fanua

tala fou

E le gata o matou o se gaosiga o le eletise, o matou foi o se tagata e gaosia le inverter.O le tele o a tatou oloa o loʻo faʻatau atu i fafo, ma e le gata o le tele o poloaiga ae o se manaʻoga tele.

E leʻi leva atu, na ulufale mai ai se tagata faʻatau i le Iunaite Setete i la matou upega tafaʻilagi, tatala, ave se manaʻoga i se inverter, ma auina mai ia i matou se suʻesuʻega e fesiligia ai le matou tau ma faʻamatalaga auiliiliga o oloa.Sa matou talatalanoa fiafia, ma sa ia totogi mai ia i matou le US$50000.00 e oka ai le inverter.Na matou folafola atu e faʻamaeʻaina le fefaʻatauaiga i totonu ole 3-5 aso faigaluega, ae o le matou fale gaosimea i totonu ole 15 aso (o lona uiga, lua aso faigaluega) O lenei vaega o oloa ua maeʻa.

O lenei vaega o faʻatonuga e masani lava mo le faʻatauina o galu mama mama off-grid inverters mai le 300W i le 3000W ma le mama mama off-grid inverters ma chargers mai le 300W i le 3000W.O oka e tele ma le numera o oloa e tele foi.

O le mea lea, matou te faʻaogaina le faʻapipiʻiina o oloa e 10 i totonu o se atigipusa, muamua afifi le oloa i se vaega o ata palasitika manino, ona tuʻu ai lea o le foam i luga o le oloa, ina ia mautinoa o le oloa e faʻaitiitia le faaleagaina i le taimi o felauaiga, ona faʻaaogaina lea. O oloa ta'itasi o lo'o fa'aputu fa'atasi i totonu o se pusa fa'amalosi.Ma le mea mulimuli, o se pusa faʻatau oloa faʻatau atu tele e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai oloa i totonu o se pusa 10, faʻailoga i latou, ma lafo atu i tagata faʻatau i luga o le sami poʻo le ea.

Matou te fai si vave foʻi mo le taimi e tuʻuina atu ai.E masani lava ona tofotofoina a matou oloa pe a maeʻa le gaosiga, ma faʻamaeʻa le afifiina, ma amata ona matou faʻafesoʻotaʻi le kamupani faila e piki le uta.O la matou auala felauaiga e mafai ona faʻatinoina e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau Filifiliga, afai e manaʻo le tagata faʻatau e faʻaaoga a matou oloa i se taimi vave e mafai ai, matou te filifilia le ea, ma e masani lava o oloa e lafo i le sami.


Taimi meli: Apr-07-2021